De beste Valentijnscadeaus

De beste Valentijnscadeaus

Beste Valentijnscadeaus Het is weer de dag waarop geliefden elkaar hun liefde zullen verklaren en liefdeskoppels lekker knus zijn. Waarom is dat eigenlijk? Laten we 14 februari eens nader onder de loep nemen. Op de kalender zien we op 14 februari ‘Valentijnsdag’ staan. Maar wie is deze Sint Valentijn dan? Noch de plaats, noch de datum van zijn geboorte en zijn dood zijn bekend. Toen paus Gelasius I in 496 de verering van de heilige Valentijn voor het eerst instelde op 14 februari, verklaarde hij dat hij behoorde tot degenen wier namen terecht worden vereerd, maar wier daden alleen aan God bekend zijn. Sindsdien wordt Valentijnsdag gevierd als het feest van alle geliefden.

Verras jouw geliefde met een mooi cadeau. Denk aan een heerlijk geurtje of prachtige cosmetica. Druk jouw liefde uit met een mooi geschenk en laat haar stralen door op 14 februari de liefde te vieren!

 

Wie ga je verwennen?

 

Cilovka_Valentyn_Zeny_300x300__NL
Cilovka_Valentyn_Muzi_300x300_NL

 

Parfums

Parfum maakt altijd iedereen blij. Het is een veelzijdig geschenk dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Je kunt een eeuwige klassieker bestellen, het lievelingsgeurtje van jouw geliefde, of je kunt proberen te experimenteren door een parfum bestellen op basis van de ingrediënten die erin zitten. Houdt je geliefde bijvoorbeeld van bloemige geuren? Filter dan op bloemige parfums en kies de lekkerste. Houdt jouw liefje echter van kruidige geuren? Wij hebben voor ieder wat wils in ons assortiment!

Cosmetica

Liever iets anders dan parfum? Cosmetica is ook altijd een goed idee! In ons assortiment vind je merkshampoos, conditioners, crèmes, serums, reinigingsgels, make-up, mascara, lippenstift en poeders. Ook voor de mannen hebben we heerlijke cosmetica voor huid en haar. Verwen je geliefde en kies voor luxe cosmetica tegen scherpe prijzen.