Verzenden-Retourneren

VERZENDEN

 

De standaard levertijd varieert over het algemeen 2-3 dagen. GLS levert van maandag tot vrijdag tijdens de normale kantooruren. De verzendkosten voor bezorging aan huis zijn binnen Nederland en België €4,99.

 

*In het geval van een eventuele vertraging vanwege drukte zou een bestelling maximaal een dag te laat komen. Indien je je pakket niet binnen 4 dagen ontvangt, neem dan contact met ons op, zodat er een onderzoek opgestart kan worden. Een dergelijk onderzoek bij betreffende bezorgdienst kan ca. 5 werkdagen in beslag nemen.

 

RETOURNEREN

 

Wens je één of meerdere producten van jouw bestelling te retourneren? Dat kan. Je kunt een product zonder opgave van reden retour zenden binnen 30 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik hiervoor het formulier

en neem contact op met onze klantenservice op info@brasty.nl.

 

Wij zullen je op de hoogte stellen van het verloop van de retour, met name van de ontvangst en de acceptatie of eventueel afwijzing ervan, via e-mail. Het kan ook zijn dat wij je telefonisch contacteren.

 

Wanneer je de verkeerde producten besteld hebt, zijn de kosten voor het retour zenden voor eigen rekening. Wij herinneren klanten eraan dat een verhoogde gevoeligheid of een allergische reactie op een geleverd product niet beschouwd kan worden als een defect. Ook kunnen dezelfde gebreken bij gratis cadeaus of andere gratis producten in je bestelling niet worden beschouwd als gegrond voor het retourneren.

 

Indien je andere producten hebt ontvangen dan je besteld had, of als je vragen hebt in verband met de retournering, neem contact met ons op via (e-mail) info@brasty.nl. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.