MAGAZINE

  • MAGAZINE

Načíst předchozí články

68774-188434-w940

Een goede gids om parfums te kiezen

Sensuele parfums omringen de mens al duizenden jaren. Zelfs de mooie Cleopatra gebruikte hun charmes om een van de machtigste heersers van die tijd te verleiden. Ook vandaag houden we van mooie geuren, net zoals onze voorouders dat deden honderden generaties voor ons. Wat is de magie van deze geurige essences en hoe belangrijk is parfum vandaag de dag? Bent u nieuwsgierig naar de verschillen tussen de verschillende soorten en types parfums en wilt u weten welke tot de beste parfums aller tijden behoren? In de gids van vandaag over de wereld van parfum komt u er alles over te weten, plus nog veel meer nuttige informatie om u te helpen het parfum te kiezen dat het beste bij u past.

71775-191438-w960

7 redenen om een niche parfum te nemen

Wij dragen parfum niet alleen voor ons plezier, maar ook om ons van anderen te onderscheiden en om uniek te zijn. We kunnen een bepaalde fles om vele redenen kiezen - voor het merk, de geur, de populariteit... Er is een overvloed aan geuren op de markt, van de commerciële en bekende geuren tot de unieke en minder gangbare geuren die vaak nicheparfums worden genoemd. De ene groep is voor de massamarkt en de andere voor mensen die iets bijzonders willen. Hoe weet je eigenlijk het verschil en wat er schuilgaat onder de mysterieuze naam van nicheparfum?

PROMOTIES, KORTINGEN EN NIEUWS PER E-MAIL

Blijf in de loop en blijf op de hoogte van de laatste kortingen

 

Door uw gegevens in te dienen, stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens. U hebt het recht uw toestemming op elk moment in te trekken. Voor meer informatie, zie onze Persoonlijke gegevens verwerking beleid.

67054-186714-w940

De beste vrouwenparfums die mannen niet kunnen weerstaan

Het kiezen van het juiste parfum is een van de zeer belangrijke accessoires van de outfit van een vrouw. Elke vrouw kiest geuren die zowel bij haar smaak passen als waarvan zij denkt dat ze de juiste indruk zullen maken op haar specifieke omgeving.
71743-191405-w960

Hoe breng je make-up aan?

De juiste make-up kan letterlijk magisch werken. Als u het juiste product kiest en het goed aanbrengt, zal het uw huidskleur mooi egaliseren en uw gezicht eruit laten zien als iets uit een tijdschrift. Een van de belangrijkste stappen is de aanvraag, die u correct moet doen. Als je het verkeerd doet, zie je eruit als een mislukte clown in plaats van een perfecte make-up applicatie, en dat wil je absoluut niet. De grootste fout die je kunt maken is om je make-up gelijkmatig over je hele gezicht aan te brengen. Deze stap geeft alleen een maskereffect dat er extra onnatuurlijk uitziet. Dus hoe breng je je make-up correct aan? Er zijn verschillende manieren, en vandaag vertellen we je hoe je dat moet doen.

Tags

Aanbevolen artikelen

"Geef een meisje de juiste schoenen en ze kan de wereld veroveren!" Marilyn Monroe