Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 1,9% Activator Gel gel activerende emulsie voor alle haartypes 1000 ml

gel activerende emulsie voor alle haartypes
Code: 15717
Collectie: Igora
niet voorradig

Opnieuw bekijken

Gemiddelde klantbeoordeling

Wees de eerste om te beoordelen!

Een beoordeling toevoegen

Een beoordeling voor dit product toevoegen Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 1,9% Activator Gel gel activerende emulsie voor alle haartypes 1000 ml

Uw beoordeling:

Beschrijving gel activerende emulsie voor alle haartypes

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 1,9% Activator Gel vertegenwoordigt een revolutionaire stap voorwaarts in haarkleuring. Ontworpen voor gebruik met Igora Vibrance semi-permanente kleuren, is deze unieke gel activator het resultaat van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en innovatie in haarverzorging. Dit product is speciaal geformuleerd voor een perfecte en gelijkmatige verdeling van de kleur, waardoor het kleurproces gemakkelijker en effectiever wordt.

Actieve ingrediënten

  • Het hoofdingrediënt van Igora Vibrance Activator Gel is 1,9% waterstofperoxide, dat dient als basisactivator voor het kleurproces. Waterstofperoxide is cruciaal voor het vrijkomen van kleurpigmenten en zorgt ervoor dat ze dieper in de haarvezel kunnen doordringen. Het bevat ook een speciale gelbasis die zorgt voor een gladde consistentie en het aanbrengen vergemakkelijkt, wat resulteert in een gelijkmatigere verdeling van de kleur over de lengte van het haar.

Effecten

  • Igora Vibrance Activator Gel biedt een aantal significante effecten die het totale kleurproces en het resultaat op het haar verbeteren. De unieke gelconsistentie zorgt ervoor dat de kleur blijft zitten waar je hem aanbrengt, waardoor vlekken en ongewenste spatten geminimaliseerd worden. Dankzij de waterstofperoxide worden de kleurpigmenten geactiveerd en dringen ze dieper door in de haarvezel, wat leidt tot intensere en langdurige resultaten. Bovendien is dit product zacht voor de hoofdhuid voor comfortabel gebruik.

Geschikt voor

  • Igora Vibrance Activator Gel is geschikt voor alle haartypes. De veelzijdige formule is ideaal voor gebruik met een breed scala aan Igora Vibrance kleuren, waardoor stylisten en thuisgebruikers professionele resultaten kunnen bereiken, ongeacht de oorspronkelijke kleur of het haartype.

Gebruik

  • Voor het beste resultaat is het belangrijk om de juiste mengverhouding te gebruiken met Igora Vibrance kleur. De mengverhouding is meestal 1:1, maar kan variëren afhankelijk van de specifieke tint en het gewenste resultaat. De gelachtige consistentie van de emulsie kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast of rechtstreeks uit het flesje voor een gelijkmatige verdeling van de kleur. Na het aanbrengen is het belangrijk om de kleur de gewenste tijd te laten inwerken. Meestal duurt dit ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur.

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 1,9% Activator Gel is een uitzonderlijk product dat innovatie en kwaliteit brengt in het haarkleuringsproces. De unieke gelconsistentie en effectieve formule zorgen voor perfecte kleurresultaten met langdurige, levendige kleuren. Deze activator is ideaal voor professionele salons en thuisgebruik en is de sleutel tot mooi, levendig en gezond uitziend haar.

Lees verder

vraag het de experts

Zie antwoorden op veelgestelde vragen van klanten. Als u vragen heeft, helpen onze specialisten u graag verder.

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Stel een vraag SLUITEN FORMULIER

NIET ZEKER OVER TECHNISCHE TERMEN?

Verklarende woordenlijst

Productparameters

Parameter Waarde
Portfolio Haarcosmetica
Voor wie Voor vrouwen
Categorie Kleurplaten
Merk Schwarzkopf Professional
Collectie Igora
Subcategorie Vibrance
Maat 1000 ml
Haartype Alle haartypes

ANDEREN KOPEN DIT IN